مرجان اسماعیلی - فرنی یکی از غذاهای خوشمزه و مفید است که میتواند به عنوان دسر یا میانوعده استفاده شود.
آرد را الک میکنیم. سپس آن را با کمی آب سرد حل میکنیم. آب باید حتما سرد باشد تا آرد گلوله نشود. شیر، شکر و گلاب را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
مواد را روی شعله میگذاریم و مرتب هم میزنیم. شعله را کم میکنیم تا مواد کمکم غلیظ شود. پس از اینکه مواد غلیظ شد، آن را کنار میگذاریم تا سرد شود. سپس فرنی را در ظرف میریزیم و با دارچین یا پودر کاکائو یا گل خشکشده تزیین میکنیم.
فرنی یکی از وعدههای خوراکی بسیار خوشمزه است که از زمان قدیم طرفدار داشته است. فرنی را میتوان در هر فصلی از سال بهویژه همراه وعده افطاری نوشجان کرد!
چی لازم داریم؟
آرد برنج
سه قاشق سوپخوری
شیر
دو پیمانه
گلاب
دو قاشق سوپخوری
شکر
پنج قاشق سوپخوری
پودر کاکائو یا دارچین
به میزان دلخواه